Voordelen werkgever

Investeren in duurzame inzetbaarheid

Waarom is het zo belangrijk dat u aandacht schenkt aan duurzame inzetbaarheid? Het is een domino-effect. Ieder voordeel brengt ook weer andere voordelen met zich mee.

De voordelen van duurzame inzetbaarheid

Gezondere werknemers die meer plezier in hebben in hun werk. Dat levert uw bedrijf veel op. Want het ziekteverzuim ligt lager en de verzuimkosten dus ook. Daarnaast stijgt de arbeidsproductiviteit, enerzijds omdat de werknemers minder verzuimen en dus meer werken en anderzijds omdat tevreden werknemers productiever zijn.

Deze voordelen brengen ook weer andere voordelen met zich mee, want een goede werksfeer zorgt dat mensen graag voor uw bedrijf werken. Dit helpt om talentvolle medewerkers binnen het bedrijf te houden en bij werving van nieuw personeel.

Tips ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid

Adviesgesprek over duurzame inzetbaarheid

Neem contact met ons op voor advies over dit belangrijke onderwerp. Wij weten waar snel winst gehaald kan worden en waar u op de lange termijn verzuim kunt verlagen en duurzame inzetbaarheid verhogen. Maak daarom een vrijblijvende afspraak met een specialist van verzuimroute.nl.

Adviesgesprek duurzame inzetbaarheid