Ziekteverzuimverzekering in 2024

Ziekteverzuimverzekering in 2024

Woensdag 20 september 2023

De beste ziekteverzuimverzekering in 2024

In oktober ontvangt u het verlengingsvoorstel voor de ziekteverzuimverzekering voor 2024. In dit voorstel wordt de nieuwe jaarpremie bekend gemaakt. De aankondiging van de nieuwe premie, met misschien ook aangepaste voorwaarden, is een goed moment om uw verzekering te vergelijken. Wij maken graag een marktverkenning voor u. Vraag daarom een offerte aan.

Offerte ziekteverzuimverzekering 2024

Verzuimkosten onnodig hoog

Veel ondernemers krijgen te maken met steeds hogere verzuimkosten. De verzuimcijfers zijn de laatste jaren zeer hoog. En het is steeds moeilijker vervangend personeel te vinden. Speelt dit ook bij uw bedrijf? Vaak blijven kansen onbenut om werknemers aan het werk te houden of terug te laten keren. De verzuimkosten kunnen daardoor ook onnodig hoog oplopen.

Omdat wij de regelgeving en de mogelijkheden voor u als ondernemer goed kennen, kunnen wij samen met u een goede verzuimaanpak starten. Een goede verzuimverzekering is daarbij essentieel.

Vergelijking ziekteverzuimverzekering 2024

Bij de vergelijking van uw huidige verzuimverzekering met andere opties kijken we niet alleen de premie. We nemen ook de dekking, voorwaarden en dienstverlening van de verzekeraar mee. Is er bijvoorbeeld voldoende ondersteuning bij preventie (vitaliteit) en herstel (re-integratie). Het is  altijd de moeite waard om na te gaan of er een beter alternatief is. Wij werken alleen samen met de beste verzekeraars. Bovendien kopen wij verzekeringen scherp in zodat u nooit te veel betaalt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij adviseren u over de verzuimverzekering, over de rol van de arbodienst en alles wat er verder komt kijken bij het verlagen van ziekteverzuim en de verzuimkosten. Wanneer wij een verzuimscan maken, dan kijken we niet alleen naar de verplichtingen uit Cao's, maar ook naar het financiële risico dat u bereid bent zelf te lopen. 

Marktverkenning van uw ziekteverzuimverzekering voor 2024

Met onze marktverkenning kunt u de juiste keuze maken voor uw ziekteverzuimverzekering. Het kost u niets, maar levert veel op. U kunt onze verzuimspecialisten bereiken via 0172 82 00 24. Of vraag een offerte aan via deze website.

Offerte ziekteverzuimverzekering 2024